Flytthjälp & Flyttning

Flytthjälp till och från Göteborg: Med oss sparar du 50% på arbetskostnaden
3 anledningar till varför du skall anlita oss för din flytt i Göteborg

När du väljer att anlita oss för din flytt kan du känna dig lugn. Vi på Akut RUT och Städtjänst lovar att ta hand om hela din flyttprocess från start till mål. Vi vet hur hektisk en flytt kan vara. Vardagen skall gå ihop samtidigt du behöver balansera inkorgen på jobbet, ta hand om bankärenden eller skjutsa barnen till fotbollsmatcherna. Att stressa inför flytten är det sista du behöver. Vi är din totalleverantör inom flytt i hela Göteborgsområdet.

Det är därför vi erbjuder våra kunder både flytt och städ i samma paket. Självklart till ett reducerat pris. Med RUT-avdraget spar du 50% på hela arbetskostnaden när du anlitar oss för flytthjälp. Ring oss på telefonnummer 031 384 70 10 så ger vi dig ett konkret prisförslag.

3 anledningar till varför du skall anlita oss för din flytt i Göteborg

1. Vi kan Göteborg

Luta dig tillbaka – vi har koll på hela Göteborgsområdet med omnejd. Vi transporterar dina möbler säkert från A till B oavsett om du bor på Säterigatan eller Aschebergsgatan.

2. Med oss får du RUT-avdrag

Vi kommer att informera berörda parter om din flytthjälp så att du blir berättigad till skattereduktionen.

3. Din flytt kommer att vara säker

Våra anställda jobbar året runt med olika flyttprojekt och vet att dina möbler är värdefulla. Därför är vi extra noggranna vid flyttmoment och körning.

Kontakt